Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Loppem? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Loppem

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s logisch. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Loppem. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Loppem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Loppem (regio Zedelgem)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven