Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Loppem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Loppem hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in regio Loppem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Loppem en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Loppem (omgeving Zedelgem) je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven