Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Lovendegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Lovendegem als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Lovendegem en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers in Lovendegem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Lovendegem (omgeving Lievegem) je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven