Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Massemen komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Massemen

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Massemen en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. In Massemen voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Massemen (omgeving Wetteren)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven