Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team in omgeving Massenhoven komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Massenhoven hun job uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Massenhoven

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in Massenhoven en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in regio Massenhoven je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven