Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Meerbeke komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. In Meerbeke voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Meerbeke

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Meerbeke en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Meerbeke (omgeving Ninove) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven