Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Menen? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Menen als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in regio Menen en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij techni masters werken specialisten. De onderhoudstechniekers in Menen voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in regio Menen je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven