Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Merkem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Merkem voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Merkem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag in Merkem en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in regio Merkem je aan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven