Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Meulebeke? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Meulebeke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s eenvoudig. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in regio Meulebeke. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Al onze onderhoudstechniekers in Meulebeke voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. De werkplek laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Meulebeke (omgeving Meulebeke)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven