Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Moorsele komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Moorsele

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Moorsele en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Moorsele hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Moorsele (regio Wevelgem)? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven