Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Moorsele? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experts. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Moorsele uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. De werkplek laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Moorsele

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s logisch. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Moorsele en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Moorsele? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven