Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team in omgeving Muizen komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. In Muizen voeren onze storingstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Muizen

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in Muizen en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Muizen aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven