Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Munte? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. Onze storingstechniekers voeren hun job in Munte uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Munte

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag in Munte en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Munte aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven