Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Nederename? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Nederename als onderhoudstechnieker

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in Nederename en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Nederename voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Nederename aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven