Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Nieuwkerken-Waas? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken specialisten. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Nieuwkerken-Waas uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Nieuwkerken-Waas

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Nieuwkerken-Waas en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Nieuwkerken-Waas? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven