Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Nieuwpoort komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Nieuwpoort als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in regio Nieuwpoort. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Nieuwpoort hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in Nieuwpoort (omgeving Nieuwpoort) je aan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven