Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Nijlen? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experten. De storingstechniekers in Nijlen voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Nijlen

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Nijlen en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Nijlen (regio Nijlen) je aan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven