Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Ninove? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Ninove voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Ninove als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Ninove. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Ninove (regio Ninove)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven