Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Opdorp komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken experten. De onderhoudstechniekers in Opdorp voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Opdorp als onderhoudstechnieker

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s simpel. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in Opdorp en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Opdorp (omgeving Buggenhout) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven