Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in regio Opdorp komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Opdorp als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Opdorp en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. In Opdorp voeren onze onderhoudstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Opdorp? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven