Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Oud-Turnhout? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Oud-Turnhout

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in Oud-Turnhout en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Oud-Turnhout uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Oud-Turnhout aan de slag te gaan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven