Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in regio Overijse komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De storingstechniekers die voor ons werken in Overijse voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Overijse

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Overijse en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Overijse aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven