Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Paulatem? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. In Paulatem voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Paulatem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in omgeving Paulatem en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Paulatem aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven