Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Pittem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Pittem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Pittem. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Pittem die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Pittem (omgeving Pittem)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven