Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Poperinge? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Poperinge

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in regio Poperinge. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. In Poperinge voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplaats steeds in propere toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Poperinge? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven