Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in regio Poppel komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Poppel

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Poppel en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. Onze storingstechniekers voeren hun job in Poppel uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Poppel? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven