Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Pulderbos? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Pulderbos

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Pulderbos en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. De storingstechniekers in Pulderbos die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Pulderbos (regio Zandhoven) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven