Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Pulle? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Pulle voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Pulle

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Pulle en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Is de job als onderhoudstechnieker in Pulle (regio Zandhoven) helemaal iets voor jou? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven