Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Reet? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Reet

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in regio Reet en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. In Reet voeren onze storingstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Reet? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven