Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Reningelst? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers in Reningelst voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Reningelst

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Reningelst en omstreken. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Reningelst (omgeving Poperinge) aan de slag? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven