Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Reningelst? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Reningelst voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Reningelst

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Reningelst en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Reningelst? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven