Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Retie komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Retie als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in omgeving Retie en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Retie hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds netjes achter en gaat proactief te werk. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Retie (omgeving Retie) aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven