Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Roborst? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Al onze onderhoudstechniekers in Roborst voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Roborst

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Roborst en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Roborst (omgeving Zwalm) aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven