Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Roborst? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Roborst

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Roborst en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Roborst uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in regio Roborst je aan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven