Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Roesbrugge-Haringe? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken experts. Onze storingstechniekers in Roesbrugge-Haringe voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Roesbrugge-Haringe

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Roesbrugge-Haringe en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Roesbrugge-Haringe (omgeving Poperinge)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven