Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Ruisbroek? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Ruisbroek uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Ruisbroek als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Ruisbroek en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Ruisbroek? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven