Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Schelle? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Schelle als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in omgeving Schelle en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. In Schelle voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Schelle aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven