Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Schoten? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Schoten uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplek steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Schoten als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in Schoten en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Schoten? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven