Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Sint-Amands komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Sint-Amands voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Amands

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Sint-Amands. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Sint-Amands (regio Puurs-Sint-Amands)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven