Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Sint-Baafs-Vijve? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Baafs-Vijve

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in regio Sint-Baafs-Vijve. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Sint-Baafs-Vijve hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in regio Sint-Baafs-Vijve je aan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven