Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Sint-Denijs-Boekel? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Sint-Denijs-Boekel hun job uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Sint-Denijs-Boekel als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in regio Sint-Denijs-Boekel en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Sint-Denijs-Boekel? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven