Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team in regio Sint-Jan-in-Eremo komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Sint-Jan-in-Eremo uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Jan-in-Eremo

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Sint-Jan-in-Eremo en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Sint-Jan-in-Eremo? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven