Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Sint-Margriete? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Sint-Margriete als onderhoudstechnieker

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Sint-Margriete en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken experten. Al onze onderhoudstechniekers in Sint-Margriete voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Sint-Margriete (omgeving Sint-Laureins) aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven