Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Maria-Latem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Sint-Maria-Latem hun job uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Sint-Maria-Latem als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Sint-Maria-Latem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Sint-Maria-Latem (regio Zwalm) ? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven