Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Sint-Pauwels? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Pauwels

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag in Sint-Pauwels en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Sint-Pauwels uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Sint-Pauwels? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven