Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Pauwels? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. In Sint-Pauwels voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent proactief ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Pauwels

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Pauwels. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Sint-Pauwels (omgeving Sint-Gillis-Waas)? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven