Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Sint-Rijkers? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Sint-Rijkers voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Rijkers

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in regio Sint-Rijkers. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Sint-Rijkers (omgeving Alveringem) ? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven