Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Staden? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Staden

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Staden en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Staden voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in omgeving Staden je aan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven