Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Strijpen? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Strijpen voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Strijpen

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Strijpen en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende job. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in omgeving Strijpen je aan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven