Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Torhout? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Torhout hun baan uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Torhout als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Torhout en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Torhout (regio Torhout) je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven