Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Turnhout? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Turnhout voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Turnhout

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Turnhout en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Turnhout (omgeving Turnhout) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven