Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Vladslo? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Vladslo

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Vladslo en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experten. De storingstechniekers in Vladslo voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als onderhoudstechnieker in Vladslo (omgeving Diksmuide) helemaal iets voor jou? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven