Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Vleteren? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Vleteren

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio Vleteren. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Vleteren hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Vleteren? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven