Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Vorselaar? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Vorselaar als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Vorselaar en omstreken. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Onze onderhoudstechniekers in Vorselaar voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Vorselaar (omgeving Vorselaar) je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven