Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Wachtebeke? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Wachtebeke voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Wachtebeke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Wachtebeke en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Wachtebeke aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven