Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Wachtebeke? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Wachtebeke als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Wachtebeke en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken specialisten. Onze storingstechniekers in Wachtebeke voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werkplaats steeds proper achter en gaat proactief te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Wachtebeke (regio Wachtebeke) ? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven