Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Waregem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Waregem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Waregem en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Waregem voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent ondernemend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Waregem (omgeving Waregem)? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven